Nederlands – Welkom de internationale website van Useful Speakers!

EEN GEHEEL GRATIS DIENST

USEFUL SPEAKERS INTERNATIONAL is een toonaangevend Sprekersbureau dat gevestigd is in Londen. We hebben kantoren in Manchester, New York, Monaco en Los Angeles. Met trots bieden we een echte internationale dienst, en dat al 25 jaar lang. We zijn een van de oudst gevestigde en meest ervaren bureaus in Europa. We beschikken over de beste contacten in de industrie.

Hoewel we weten dat de meeste van onze Europese en buitenlandse klanten perfect Engels spreken en lezen, willen we toch van deze gelegenheid gebruik maken om u in uw eigen taal welkom te heten en u wat basisinformatie te geven over onze diensten en onze website

Uiteindelijk zal onze hele website meertalig zijn. Tot die tijd bieden we onze excuses aan voor het feit dat deze alleen beschikbaar is in het Engels.

Useful Speakers International, vertegenwoordigt, en biedt, als toonaangevend Sprekersbureau, een aantal van de bekendste, krachtigste en overredende sprekers en persoonlijkheden ter wereld. Onze klanten zijn overwegend internationale Blue Chip-bedrijven, zoals uw eigen bedrijf. Ons podium is het conferentiecentrum, een hotel, een theater, stadion, universiteit, tv-studio of een andere geschikte plaats ergens op de wereld. Ons publiek bestaat uit uw belangrijkste klanten en gasten. Of uw budget nu $5.000 of $250.000 is, wij kunnen de perfecte spreker leveren die precies past bij uw doel en budget.

Stel, u heeft bijvoorbeeld een specialist nodig die niet noodzakelijkerwijs beroemd is. Hij moet een publiek van belangrijke klanten toespreken over een onderwerp als, laten we zeggen, internationale financiën of handel via internet. Dan kunnen wij de juiste spreker leveren voor het juiste bedrag.

Als u een internationale staatsman of –vrouw wilt boeken voor het geven van een belangrijke speech tijdens een belangrijke conferentie of seminar, of voor deelname aan een prijzenuitreiking, dan kunnen wij voormalige ministers-president, presidenten, vice-presidenten, staatssecretarissen en vele andere internationaal gerespecteerde politici of zakelijk leiders voorstellen om uw belangrijke gasten te ontmoeten. (Zie bovenstaande foto van voormalig vice-president Al Gore met personeel van BSB tijdens een belangrijk evenement in Milaan).

Veel klanten vagen ons geschikte internationale mediapersoonlijkheden voor te stellen, zoals Larry King van CNN of Sir David Frost. Ze willen deze persoonlijkheden boeken voor het presenteren van evenementen, misschien om op te treden als quizmaster of moderator bij een belangrijk debat. Of om op te treden als luchtige invulling tussen verschillende onderdelen van een conferentie of voor het uitreiken van een prestigieuze prijs. In dit geval beschikken we over een brede reeks suggesties uit de wereld van televisie, journalistiek en entertainment, waarvan er velen meertalig zijn.

We kunnen ook internationaal entertainment bieden als afsluiting van een succesvol evenement. We hebben ook ervaring op dit gebied en we kunnen u een aantal van de grootste namen van Broadway, Londen en Las Vegas bieden om uw klanten te vermaken.

(Bezoek onze zusterpagina op ).

Onze zusteronderneming, Radio City Events, is uw enige leverancier voor de volgende diensten; Thema-evenementen, het zoeken van een locatie, setontwerp, muziek, entertainment, productie, stagemanagement, belichting, geluid, crew, catering en Big Screen Audio Visual voor al uw evenementen, waaronder de volgende: Productlanceringen, bedrijfsentertainment, galadiners, roadshows, conferenties, seminars, conventies, stadionacts, modeshows, enz. (Bezoek ).